Nye ansatte på Connect

Til dette skoleåret har Connect fått nye lærerteam! Gregory Tauan Ramos Bieberbach er ny  programmedarbeider, mens Bente Sæth Berntsen er ny programleder.

Her er deres tanker rundt jobben:

Gregory er 33 år og kommer fra Brasil. Han har mange års erfaring som leirkoordinator/direktør i Brasil. Han har gått på Hald internasjonale skole på NMS sitt utvekslingsprogram Connect i 2010/2011, og hadde praksis i Randaberg. Han også har vætt ettåring i 2011-2012 på Hald. I Brasil har han de siste 10 årene jobbet med ledertrening og ungdomsarbeid.

Gregory sier selv:

Det er veldig rart og spennende å være tilbake på Hald. Det er en utfordring for meg å snakke norsk igjen, men alle er bare tålmodige med meg. I den nye stillingen gleder jeg meg til å treffe og bli kjent med nye folk. Hald forandret mitt liv for 12 år siden, og jeg ser fram til å kunne være til hjelp for at året på Hald vil kunne forandre livet til mange andre!

Bente er 39 år gammel og bor i Kristiansand. Hun er utdannet sosionom, og har en master i pedagogikk. Hun har mange års arbeidserfaring innen utenlandsadopsjon.

Jeg har tidligere jobbet i NMS U, og alltid kjent til Hald. Da stillingen som programleder for Connect ble lyst ut i vår, traff den meg rett i hjertet! Jeg er misjonærbarn og har vokst delvis opp i Kenya/Tanzania, noe som har gitt meg en lidenskap for flerkulturelt arbeid og misjon. Jobben som programleder for Connect er virkelig en drøm og jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag! Hald gjør en kjempeviktig jobb, og jeg gleder meg veldig over å kunne være med på å gi studentene «Et år av en annen verden». Å være med å legge til rette for at studentene knytter nære vennskap og dele av sine erfaringer på tvers av kulturer er stort å få være med på! Jeg tror året på Hald gir verdifulle erfaringer og lærdom for studentene, som jeg tror de vil dra god nytte av uansett hvilke studier og yrkesretning de velger senere i livet.

Jeg er kjempetakknemlig for at Hald ansatte meg og for at jeg får være en del av det fantastiske gjengen på Hald!

Vi ønsker Gregory og Bente hjertelig velkommen til Hald!