Søk skoleplass
Søk skoleplass

Utveksling til Colombia med Interact

Dersom du er selvstendig og har evne til å ta initiativ så er dette plassen for deg.

NB! Colombia utgår som praksisplass i skoleåret 2021-2022

Arbeidsoppgaver og bosted, Interact Colombia

Den første tiden din vil gå med til å lære spansk. Du bor i hovedstaden Bogota der mange kommer for å studere og du vil hovedsakelig jobbe på et av byens største universitet. Arbeidsoppgavene vil blant annet være å arrangere bibelgrupper og engelske samtalegrupper på universitetets campusområde i samarbeid med colombianske studenter.

I praksisen i Bogota er det mulighet for å bidra kreativt i det lokale arbeidet. Ettersom du vil jobbe sentralt er det lettere å bli kjent med mange colombianere på din egen alder og få innblikk i hverdagen deres. Du vil også bli med på en samling de kaller Rolem. Dette er en utfordrende, lærerik og gøy ledertreningskonferanse for unge fra hele Colombia. Her blir det gode muligheter til å knytte vennskap med colombianere fra alle deler av landet.

På våren vil du besøke lagsarbeid i andre deler av landet. Da får du spennende opplevelser både i regnskogen, i fjellbyene og i Barranquilla ved kysten.

Vi tar forbehold om at det kan bli forandringer i arbeidsoppgaver og organisering av praksisen.

Partner – Unidad Cristiana Colombiana (UCU)

Laget i Colombia (UCU) har bibelgrupper og aktiviteter på mange universiteter over hele landet. UCU danner et sterkt tverrkirkelig felleskap blant studenter over hele Colombia.

Her er det gode muligheter til å lære seg godt spansk og få venner på egen alder!

Om Colombia

Colombia er det eneste landet i Sør-Amerika som grenser til både Stillehavet og Det karibiske hav. Colombia er dominert av Andesfjellene som danner et høyland i vest. Det er det fjerde største landet i Sør-Amerika og har det nest største biologiske mangfoldet. Colombia er en av verdens viktigste eksportører av kaffe, blomster, smaragder, kull og petroleum.

Store forskjeller i klima og topografi gir et rikt og meget variert dyreliv.

De mest kjente musikalske sjangre i Colombia, er cumbia, salsa og vallenato.