Søk skoleplass
Søk skoleplass

Utveksling til Kenya med Interact

Laget sitt utvekslingsprogram Interact har praksis i Kenya

Arbeidsoppgaver og bosted, Interact Kenya

Arbeidsoppgavene før jul vil være i Nairobi, på Sanctuary of Hope og Mathare Worship Center som jobber med tenåringer og ungdom, og henvender seg til  internasjonale studenter og knytter de til ressurser i FOCUS Kenya.  Du blir også kjent med Focus Kenya sitt lagsarbeid, og blir med på lagsmøter med opptil flere tusen deltakere på møtene.

Etter jul bor du sammen med en kenyansk student som er STEM-arbeider (ettåring) i Focus Kenya. Dere jobber sammen i team og har ansvar for ledertrening, aktiviteter og bibelstudier knyttet til lagsarbeid på et universitet. Aktuelle praksisplasser er i Mombasa, Nakuru, Kisumu og Nairobi.

Praksisen er godt etablert og har meget gode arbeidsoppgaver for norske studenter både i Nairobi og i andre byer i landet. Dette er en av våre mest vellykkede praksisplasser og passer for deg som ønsker å komme tett på kenyansk kultur.

Vi tar forbehold om at det kan bli forandringer i arbeidsoppgaver og organisering av praksisen.

Partner – Focus Kenya (Fellowship of Christian Unions Kenya)

Focus Kenya er Laget og Interact sin partnerorganisasjon i Kenya og er en av verdens største kristne studentbevegelser.. Focus Kenya er en tverrkirkelig organisasjon med over 45.000 medlemmer fordelt på 151 forskjellige studiesteder ulike steder i Kenya. Mottoet til Fokus Kenya er “Reaching Students, Changing Nations.”

 

Om Kenya

Kenya er kjent som et relativt stabilt land i en urolig region, men sliter med korrupsjon, fattigdom og etniske motsetninger. Landet ble internt selvstyrt i 1963 og etablert som republikk uavhengig av Storbritannia i 1964 med Jomo Kenyatta som president.

Utover fantastiske naturopplevelser byr Kenya på hele 42 fargerike stammer, en vennlig og varm lokalbefolkning og tropisk klima, palmekledde paradisstrender og fargestrålende korallrev langs Mombasa-kysten. I tillegg til sitt eget stammespråk snakker de fleste kenyanere meget god engelsk.