Våre nye trainee’er for 2021-2022

Vi er veldig glade og stolte over å presentere våre to trainee’er for neste skoleår.

Trainee’ene har selv vært studenter på Hald internasjonale skole, og jobber som lærerassistenter, miljøarbeidere, markedsførere, praktikere og miljøskapere ved skolen.

Den norske traainee’en blir Nora Wiersdalen (21) fra Porsgrunn.  Nora gikk på Act Now i 2019-2020 og var utplassert i Nepal.  Hun er nå i ferd med å fullføre det første året på en bachelor i sosialt arbeid i Oslo.

Nora sier:

Først og fremst vil jeg si at jeg føler meg utrolig heldig som har fått denne muligheten – å få lov til å bli en del av staben samt representere Hald internasjonale skole og dens partnerorganisasjoner er en ære! Det kan da ikke finnes noe bedre enn å jobbe med noe man elsker og brenner for?

Min opplevelse som elev ved Hald var utelukkende positiv, og jeg vil gjøre mitt beste for å sikre at høstens elever får en like bra opplevelse som jeg selv hadde. Å være og jobbe i et internasjonalt miljø er både gøyalt, spennende og utfordrende på mange måter! Det er mye lærdom og motivasjon å hente når mennesker med ulik tro, etnisitet og kulturelle bakgrunner kommer sammen i et fargerikt fellesskap, alle med de samme ønskene om å lære, bidra og vokse som mennesker.

Året mitt ved Hald påvirket i aller høyeste grad studievalget mitt, og jeg tror at enda år ved skolen, denne gangen som ansatt, vil være nyttig og relevant arbeidserfaring for min videre utdanning innen sosialt arbeid og arbeid med mennesker.

Jeg brenner for en rettferdig, bærekraftig verden og å utjevne forskjeller, samt mangfold og miljø! Du har sikkert hørt det mange ganger tidligere, men jeg sier det igjen: ungdom er fremtiden, og det å utdanne engasjerte unge, fremtidige ledere i et internasjonalt fellesskap tenker jeg alfa omega i kampen for en mer rettferdig og bærekraftig jord. Et av mine favorittsitater er «be the change you wish to see in the world» – det er viktig å ikke glemme at ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe! La oss alle være lys for andre.

 

Den utenlandske trainee’en blir Miranto Andriamiarantiana (25) fra Madagaskar.    Miranto var student på Hald internasjonale skole i 2015-2016 og var utplassert i Oslo på programmet Connect.  De siste tre årene har Miranto vært Hald og NMS sin lokale kontaktperson på Madagaskar og fulgt opp de norske studentene der.

I vinterhalvåret skal Miranto jobbe  og bo i Stavanger knyttet til NMS, NMSU og UKirke.

Miranto sier: Since my study at Hald in 2015-2016, I have learned that I am gifted with languages and human interaction. I am longing for using those gifts every time I find opportunities for that. Besides, I find great joy in helping others as well as engaging myself in a good cause. I am very good at taking care of people and helping with practical things which can be very positive for a trainee.

Vi gledere oss veldig til å få begge to som en del av staben til høsten!