Louise er vår nye trainee for kommunikasjon og sosiale medier

Aktuelt - Louise er vår nye trainee for kommunikasjon og sosiale medier

Vi er kjempeglade for å styrke teamet vårt med Helene Louise Grøvan.

Louise har selv gått på Hald internasjonale skole på NKSS sitt utvekslingsprogram Interact, og hadde praksis i Brasil. Det siste året har hun studert i Bergen og vært aktivt med i Bergen Student TV der hun fortsetter som kulturredaktør i en liten stilling selv om hun jobber på Hald.

 

Selv sier Louise dette:

Skoleåret 2019 til 2020 gikk jeg selv på Hald internasjonale skole og syntes det var en utrolig fin opplevelse. Nå er min største motivasjon for å jobbe på Hald at flere skal få muligheten til å gå på der og å oppleve alt det innebærer.

Jeg lærte så utrolig mye om nye kulturer, mennesker, og ikke minst om meg selv og mitt forhold til Gud. Jeg sitter igjen med bekjentskap jeg verdsetter utrolig høyt, erfaringer jeg har vokst mye på, og minner for livet. Selv snublet jeg tilfeldigvis over Hald en gang jeg googlet rundt for å finne ut av hva jeg hadde lyst til å gjøre året etter videregående. Det finnes nok mange unge der ute som i likhet med meg selv ønsker å oppleve verden, og begi seg ut på nye utfordringer. Og det er akkurat dette Hald tilbyr; en spennende og utfordrende hverdag samtidig som at det ligger en trygghet i det at skolen har årevis av erfaring.

Et år preget av pandemien har bydd på utfordringer og promotering har vært vanskelig å gjennomføre som normalt. Derfor tror jeg det blir viktig med god og gjennomført promotering av skolen nå som vi endelig kan få startet opp igjen med et nytt kull. Som media og Pr ansvarlig på Hald ønsker jeg at flere skal høre om de forskjellige programmene en kan gå og mulighetene en har på skolen. Jeg gleder meg til et godt samarbeid med de andre ansatte, men kanskje enda viktigere blir det med et godt samarbeid med elevene på skolen. Ved bruk av deres videoer og skildringer fra opplevelsene deres i løpet av skoleåret tror jeg det vil bli lett å promotere og å spre ordet om Hald internasjonale skole.

I tillegg syntes jeg det er viktig at Hald opprettholder det gode og inkluderende samholdet blant elevene på skolen. Det skjer noe helt spesielt når mennesker fra forskjellige kulturer og bakgrunner møtes og knytter bekjentskap på tross av forskjeller. Dette er en kultur jeg gleder meg til å få ta del i en gang til, og jeg ønsker å bidra til at dette felleskapet blir like fantastisk i år som tidligere.

I samarbeid med elevene ønsker jeg å lage videoer og bildeserier fra hverdagen i Mandal og på intership. I tillegg ønsker jeg at elevene skal ta del i de sosiale plattformene til Hald. Det er jo tross alt deres skildringer, bilder og videoer som best kan gi et innblikk i hvordan skolen er. Det vil, etter planen, komme jevnlige oppdateringer fra de forskjellige landene der elevene oppholder seg både på Instagram og Snapchat. Slik vil nysgjerrige potensielle søkere lett kunne finne fram bilder og få et inntrykk av hva Hald er og har å by på.

Selv føler jeg meg både æret og heldig som får lov til å ta del i enda et år på Hald internasjonale skole. Jeg gleder meg til å bli kjent med det nye kullet og til å finne min rolle på skolen. Studiene får vente et år, for det å spre ordet om Hald og de fantastiske programmene de har er noe jeg virkelig brenner for!